Noutăți
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: ședința de lucru ordinară cu managerii școlari, azi, joi, 26-01-2017

    Joi, 26 ianuarie, în Sala Mare ”Constantin Stere” a Consiliului Raional Hâncești, a avut loc ședința de lucru ordinară cu managerii școlari. Agenda de lucru a inserat întrebări ce vizează domeniul managementului financiar al instituțiilor de învățământ preuniversitar.

    Cuvântul de salut

    Anunțarea obiectivelor ședinței

    Tonu V., ședa DÎ

    Reușite și nereușite în organizarea contr... Detalii

    Postat 26 ianuarie 2017

  • Proiectul INSTRUCȚIUNII cu privire la organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general

    Direcția Învățământ propune spre examinare proiectul  INSTRUCȚIUNII  cu privire la organizarea alimentației copiilor și elevilor în instituțiile de învățământ general.

    Propunerile le remiteți până la data de 09.02.2016, la adresa electronică a direcției.

    ... Detalii

    Postat 26 ianuarie 2017

  • Managerilor spre informare și executare.

     

    În vederea asigurării funcționalității Consiliului de etică al instituției precum și în scopul respectării prevederilor legale privind procedura de sesizare și analiza petițiilor. Direcția Învățământ Hâncești, la recomandarea  Inspectoratului Școlar Național, vă propune anexat Suportul informațional privind procedura de sesizare și analiză a petițiilor care sunt de competența Consiliului de etică al instituției de învățământ, precum și un model de plan de activitate al Consiliului de etică.

    ... Detalii

    Postat 26 ianuarie 2017

  • În atenția profesorilor de Limba rusă.

    Profesorii de limba și literatura rusă , participanți la seminarul raional, care se va desfășura în LT„D.Cantemir” Crasnoarmeiscoe sunt informați că pornirea spre instituția gazdă se va organiza la 8:00 din fața clădirii  Consiliului Raional.

    ... Detalii

    Postat 26 ianuarie 2017

  • Button Home Button Top of Page