Noutăți
Button Back

Clama
  • Program de Susţinere a Tinerilor Profesori de Informatică din Zonele Rurale

    Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea Programului „Susţinerea tinerilor profesori de informatică din zonele rurale” organizat în parteneriat şi cu suportul financiar al Fundaţiei Orange Moldova şi susţinut de Ministerul Educaţiei al RM.    

    Proiectul are drept scop susţinerea tinerilor profesori de informatică, care îşi vor începe activitatea didactică în instituţiile rurale din RM, începînd cu septembrie 2015, prin oferirea unui suport financiar în valoare de 2500 lei lunar, în primul an de angajare a tinerilor specialişti. În cadrul proiectului vor fi oferite, în bază de co... Detalii

    Postat 04 mai 2015

  • A N U N Ţ

    În conformitate cu Legea învăţămîntului nr. 547-XIII din 21.07.1995, Hotărîrii Guvernului nr. 746 din 12.06.2002 “Cu privire la Concepţia pregătirii cadrelor de jurişti pentru sistemul organelor afacerilor interne”, prevederilor Procesului de la Bologna, prevederilor Protocolului între Ministerul Afacerilor Interne al RM şi Ministerul de Interne al României, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale anunţă concursul în scopul selectării candidaţilor la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” facultatea Pompieri din Bucureşti, România.

     

    Condiţii de selectare:Detalii

    Postat 04 mai 2015

Button Home Button Top of Page