Noutăți
Button Back

Clama
 • Sincere condoleanţe dnei Tănase-Patraşcu Vera

  Direcţia Învăţămînt Hînceşti exprimă sincere condoleanţe dnei Tănase-Patraşcu Vera, ex-şef-adjunct al direcţiei, în legătură cu plecarea la cele veşnice a scumpului său frate, Constantin Tănase.

  Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa.

  ... Detalii

  Postat 30 octombrie 2014

 • În atenţia managerilor instituţiilor de învăţămînt special şi de tip-rezidenţial

  Ministerul Educaţiei anunţa desfăşurarea seminarului republican cu tematica „Mecanismul de cooperare în domeniul protecţiei copilului” pentru directorii instituţiilor de învăţămînt special şi directorii instituţiilor de tip-rezidenţial, care va avea loc miercuri, 05 noiembrie 2014, ora 09:00, în sala de conferinţe a Centrului Republican pentru Copii şi Tineret, bd. Ştefan cel Mare 169.

  Directorii instituţiilor de învăţămînt vor confirma participarea la seminar la adresa vmart.eduei@gmail.com, pînă la 03 noiembrie 2014.

   

  ... Detalii

  Postat 30 octombrie 2014

 • ATENȚIE MAXIMĂ!!! EXECUTAREA BUGETULUI

  Expiră termenul de prezentare a informației cu privire la EXECUTAREA BUGETULUI PENTRU 9 LUNI și TABELUL DESPRE FONDUL EDUCAȚIEI INCLUZIVE. TERMEN DE PREZENTARE  - 01 NOIEMBRIE 2014!!!

  P.S. Informația se prezintă atît în format electronic, la adresa Direcției, cît și pe format de hîrtie cu semnăturile respective și ștampilă.

  Responsabil: Galina Țurcanu

  ... Detalii

  Postat 30 octombrie 2014

Button Home Button Top of Page