Activitatea Cabinetului Metodic
Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional cu profesorii de matematică “Evaluarea progresului și a randamentului școlar”

    La data de 31 martie 2017, în LT „M.Eminescu”, s-a desfășurat seminarul raional cu profesorii de matematică “Evaluarea progresului și a randamentului școlar”.

    Reușitele instituției au fost prezentate de dna Ana Plăcintă, directorul instituției și susținută de directorii-adjuncți pentru instruire: dnele Colța Elena și Tidvă Maria.

    Orele demonstrative prezentate de profesorii Ciubotaru Stanislav (grad didactic I), Țurcanu Natalia, Lupei Angela (grad didactic I) și Dancu Tatiana (grad didactic II)  au fost apreciate cu calificativul „foarte bine”.

    Pentru toți participanții a fost demonstrată o oră de evaluare î... Detalii

    Postat 04 aprilie 2017

  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul teoretico-practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management”

          În conformitate cu Planul managerial de activitate al Direcției Învățământ Hâncești, joi, 31 martie 2017, Instituția  Publică Gimnaziul Cățeleni a găzduit seminarul teoretico- practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management”.Dispoziția de lucru a fost incitată de atmosfera ce domina în instituția amenajată în haine de sărbătoare, precum și de întâmpinarea călduroasă din partea directorului instituției ,dna Maria Sârbu și a primarului localității ,dl Petru Cozlan, care și au deschis lucrările seminarului ,invocând... Detalii

    Postat 04 aprilie 2017

  • În atenţia profesorilor de limbă engleză:

    Direcţia Învăţământ Hânceşti informeazătoţi profesorii de limbă engleză despre iniţiativa A.O.META de a organiza Conferinţa practico-ştiinţifică internaţională a profesorilor de limbă engleză, care va avea loc la Chişinău, în perioada 28-30 aprilie 2017. La conferinţă vor participa specialişti în domeniul predării limbii engleze din Rusia, Ucraina, România, Croaţia, Marea Britanie, Turcia şi SUA.

        În agenda conferinţei sunt proiectate subiecte de actualitate în domeniul studierii limbii engleze. În cadrul evenimentului, vor fi oferite 100 de burse pentru acoperirea cheltuielilor de ... Detalii

    Postat 04 aprilie 2017

Button Home Button Top of Page