Activitatea Cabinetului Metodic
Clama
  • Comunicat de presă: Seminarul raional pentru învăţătorii claselor primare

             La data de 22.04. 2016 Şcoala Primară Mingir a găzduit Seminarul raional pentru învăţătorii claselor primare cu tematica „Strategii, tehnici, instrumente şi modalităţi de integrare curriculară în învăţămîntul primar”.

               Ținem să menţionăm parteneriatul cu APL, gimnaziul, grădiniţa. La seminar au participat viceprimarul comunei Mingir  Mircos Mihai; directoarea gimnaziului, dna Lazăr Maria; directoarea grădiniţei, Bordianu Sofia, cadre didactice din gimnaziu şi grădiniţă.

              &... Detalii

    Postat 26 aprilie 2016

  • Comunicat de presă: Stagiu de formare pentru învăţătorii claselor primare

            Joi, 21 aprilie 2016, s-a finalizat stagiul de formare de lungă durată „Sprijinirea părinţilor să adopte practici parentale pozitive”, organizat pentru 30 învăţători la clasele primare, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului. Stagiul s-a desfăşurat în perioada septembrie 2015-aprilie 2016 şi a întrunit 8 seminare. Formarea a avut drept scop dezvoltarea competenţelor cadrelor didactice din învăţămîntul primar de a preveni şi proteja copiii faţă de violenţă şi de a promova cu părinţii activităţi în domeniul educa... Detalii

    Postat 26 aprilie 2016

  • COMUNICAT DE PRESĂ: Comunicarea – instrument de realizare a managementului educațional

    La data de 23 aprilie, 2016, în incinta GM Pogănești, DÎ Hîncești a desfășurat seminarul raional al cadrelor manageriale cu tematica:Comunicarea – instrument de realizare a managementului educațional.

    Obiectivele seminarului au vizat aspectele ce țin de:

    •       Reactulizarea noțiunii de comunicare managerială, care asigură excelență procesului educațional, calitatea muncii cadrelor didactice și satisfacția lor profesională.

    •     &... Detalii

    Postat 26 aprilie 2016

  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul pentru profesorii de limba și literatura română

    Cu privire la desfășurarea seminarului pentru profesorii

    de limba și literatura română

     

    Tema- Strategii, tehnici, instrumente şi modalităţi de integrare curriculară în învăţămîntul preuniversitar.

     

                  În Liceul Teoretic Lăpușna la data  de 19.04.2016,  s-a desfășurat seminarul raional cu tema ”Strategii, tehnici, instrumente și modalități de integrare curriculară în învățămîntul ... Detalii

    Postat 26 aprilie 2016

Button Home Button Top of Page