COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul teoretico-practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul teoretico-practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management”

          În conformitate cu Planul managerial de activitate al Direcției Învățământ Hâncești, joi, 31 martie 2017, Instituția  Publică Gimnaziul Cățeleni a găzduit seminarul teoretico- practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management”.Dispoziția de lucru a fost incitată de atmosfera ce domina în instituția amenajată în haine de sărbătoare, precum și de întâmpinarea călduroasă din partea directorului instituției ,dna Maria Sârbu și a primarului localității ,dl Petru Cozlan, care și au deschis lucrările seminarului ,invocând momentele esențiale din istoria satului și a gimnaziului.

           Moderatorul lucrului  în atelier  a fost  șefa direcției dna Valentina TONU, care ,după anunțarea premizelor care au generat solicitarea  temei seminarului ,s-a oprit asupra obiectivelor ședinței.Pe parcursul seminarului  au  fost reamintiți  pașii care trebuie parcurși în pregătirea  ședinței,dar și momentele  ce asigură desfășurarea eficientă a fiecărei etape  a întrunirilor de diferite tipuri. Managerii școlari au fost incluși în activități interactive, precum și într-un joc de rol, simulându-se desfășurarea unui consiliu profesoral cu tematică ce viza analiza rezultatelor  controlului tematic, desfășurat într-o instituție educațională. Acest moment a fost moderat de către doamna M.Sârbu, managerul instituției gazdă.

         Activitatea ce a încununat aflarea managerilor în Gimnaziul Cățăleni a surprins auditoriul prin originalitatea conceptului și antrenarii primarului ,cadrelor didactice,elevilor.

        Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri instituției, în persoana dnei director Maria Sârbu, pentru buna organizare, mobilizare și deschiderea pe care au manifestat-o pedagogii,părinții și ceilalți actori educaționali.  

    Postat 04 aprilie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2141 Seminarul teoretico-practic cu managerii școlari ”Modalități de eficientizare a ședințelor - instrument de management” (Seminar Cateleni_31-03-2017.pptx)
2155 seminarul teoretico-practic cu managerii școlari_poze (Poze_Cateleni_31-03-2017.zip)
seminarul teoretico-practic cu managerii școlari
seminarul teoretico-practic cu managerii școlari
seminarul teoretico-practic cu managerii școlari
Button Home Button Top of Page