Noutăți
Clama
  • În atenția managerilor școlari!

    Direcția Învățământ Hâncești Vă informează că luni,14 ianuarie, ora 10.00, în sala mică a CR ”M.Eminescu”, va avea loc ședința de lucru cu managerii instituțiilor de învățământ general.

    În cadrul ședinței se va aborda chestiunea cu privire la Legea nr.270 din 23.11.2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar și HG nr.1231 din 12.12.19 privind punerea în aplicare a prevederilor legii nominalizate.

    Fiecare manager va deține asupra sa Demersul privind suprasarcina echipei manageriale (semnat, ștampilat), precum și actele normative privind implementarea sistemului unitar de... Detalii

    Postat 10 ianuarie 2019

  • Direcția Învățământ Hâncești atenţionează administraţiile instituţiilor de învăţământ general!

    Direcția Învățământ Hâncești atenţionează administraţiile instituţiilor de învăţământ general, că meteorologii au emis pentru astăzi și mâine, 10-11 ianuarie, Cod galben de condiții complicate ale vremii.

    În perioada menționată pe teritoriul țării se prevăd condiții meteo complicate: vor cădea precipitații puternice (15-20 l/m2, izolat de până la 25 l/m2 ): -pe 10 ianuarie predominant sub formă de zăpadă, în jumătatea de sud sub formă de ploaie și lapoviță, -pe 11 ianuarie sub formă de zăpadă. Temporar va... Detalii

    Postat 10 ianuarie 2019

Button Home Button Top of Page