Noutăți
Clama
  • Sincere condoleanțe d-nelor Cazan Ecaterina și Scobioală Nina GM „C.Radu” Leușeni

    Direcția Învățământ aduce sincere condoleanțe profesoarelor din Gimnaziul „Cezar Radu” Leușeni, Cazan Ecaterina, profesoară de limba și literatura română și Scobioală Nina, învățătoare, în legătură cu decesul preamatur al fratelui  Zghiban Petru.

    Dumnezeu să-l ierte și să-i fie țărâna ușoară!

    ... Detalii

    Postat 07 octombrie 2016

  • Programul de Sprijinire a Educatiei al Institutiilor pentru o Societate Deschisa

     

    Prin prezenta va aducem la cunostinta ca, gratie suportului financiar oferit de Programul de Sprijinire a Educatiei al Institutiilor pentru o Societate Deschisa, Fundatia Soros-Moldova a lansat un nou Concurs, care va servi drept o oportunitate de sprijinire a parteneriatelor scoala-comunitate. Informatia despre acest Concurs a fost publicata pe pagina web a fundatiei:

    Detalii

    Postat 07 octombrie 2016

  • COMUNICAT PRESĂ: 5 octombrie ZIUA PROFESIONALĂ A ANGAJAȚILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNT

    Ziua Internaţională a Profesorilor se sărbătoreşte tradiţional la 5 octombrie. Astfel, la  4 octombrie curent, Direcţia Învăţămînt Hînceşti a organizat şi desfăşurat sărbătoarea dedicată celor care stau la baza educaţiei. La festivitate au fost invitaţi peste 400 de profesori,care au fost întîmpinaţi de un grup de elevi ,dăruinduli-se  florile recunoştinţei.

    În calitate de oaspeţi  de onoare la eveniment au fost prezenţi: dl Buza Ghenadie, preşedintele raionului Hînceşti, Mereuţă Ion, Şeful Cancelariei de Stat,Reprezentantul Guvernului în teritoriu, dna Vera Patrașcu, vicepreşedintele raionului ,Vlas Constantin,vicep... Detalii

    Postat 07 octombrie 2016

Button Home Button Top of Page