Noutăți
Clama
  • Managerilor școlari!

    Prin prezenta, DÎ Hâncești vă propune spre informare oferta privind inițierea cursurilor de recalificare: profesori de educație fizică și profesori -antrenori la diverse probe sportive. În anexă găsiți atașat ”Programul organizării și desfășurării cursurilor de formare profesională continuă a cadrelor didatice de educație fizică și sport pentru anul 2019”

    ... Detalii

    Postat 02 octombrie 2018

  • Managerilor școlari și lucrătorilor medicali!

    Centrul de Educație Medicală Continuă a Personalului Medical și Farmaceutic cu studii medii intervine cu rugămintea de a direcționa asistenții medicali din școli, creșe și grădinițe la cursurile de formare profesională continuă.

    Menționăm că conform: art.10,Legii Ocrotirii Sănătății; art.119 punctul 10, Codului Educației al Republicii Moldova; Circularei MS nr.01-4/6-727din 10.10.2016, Regulamentului de atestare a personalului medical și farmaceutic cu studii medii de specialitate (ordinul MSMPS nr.394 din 13.03.2018) și altor acte legislative în vigoare, formarea profesională continuă a lucrătorilor medicali este obligatorie pe parcursul activității, dar nu mai rar de o d... Detalii

    Postat 02 octombrie 2018

Button Home Button Top of Page