Clama
  • ATENȚIE!!! Managerilor școlari spre informare și executare:

    În scopul punerii în aplicare a Standardelor de competență profesională ale cadrelor didactice / de conducere din învățământul general, în conformitate cu Acordul de Finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare privind realizarea Proiectului Reforma Învățământului în Moldova,aprobat prin Legea nr.89 din 19 aprilie 2013, Ministerul Educației în colaborare cu Direcția Învățîmânt Hâncești solicită următoarelor Instituții de Învățământ din Hâncești

    --să determine lista cadrelor didactice și de conducere, în baza cerințelor indicat... Detalii

    Postat 02 mai 2017

  • În atenția managerilor școlari! ME anunță organizarea concursului de selectare a noii componențe CNE pentru 2017 - 2018

    în atașament, găsiți dispoziția ME cu privire la anunțarea concursului de selectare a noii componențe CNE pentru 2017 - 2018.
     
    Totodată, găsiți și Ordinul cu privire la modicarea Regulamentului de constituire și funcționare a CNE, precum  și Regulamentul în noua redacție.
    Detalii

    Postat 02 mai 2017

  • COMUNICAT PRESĂ: Stagii de instruire al profesorilor de educație fizică/civică, cu tema ”Primul ajutor în situații de urgență”

    La data de 27 aprilie 2017, în incinta GM ”M. Viteazu” or. Hîncești, Centrul National de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească a desfășurat stagii de instruire la nivel raional cu profesorii de educație fizică/civică din instituțiile de învățămînt secundar,  cu tema ” Acordarea primului ajutor în situații de urgentă”.

    Profesorii au avut parte de activitate teoretică care a inclus informații necesare pentru a acorda primul ajutor în caz de resurcitare cardiopulmonară.  

    Partea teoretică a urmărit conceptul „Lanţului supravieţuirii” care reprezintă paşii vitali care trebuiesc urmaţi p... Detalii

    Postat 02 mai 2017

Button Home Button Top of Page