Clama
  • Comunicat de presă:”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații”

         

         La data de 05 decembrie 2017, Centrului Metodic al DÎ Hâncești a fost gazda unui atelier de formare pentru coordonatorii acțiunilor de protecție a copilului față de violență din instituțiile de învățământ preuniversitar din raionul Hâncești. Activitatea dată a fost moderată de către Cojocaru Inga, coordonator ANET, DÎ Hâncești, cu genericul ”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații” având drept obiective:

    -          Conștientizarea... Detalii

    Postat 11 decembrie 2017

  • Comunicat de presă

    Marți, 28 noiembrie 2017, GM Bobeica a găzduit seminarul raional cu directorii adjuncți pentru educație cu genericul: Rolul valorilor FAMILIEI în formarea personalității copilului .

       Activitatea a demarat cu o succintă comunicare a dnei Ana Berehoi , managerul instituției, urmat de partea teoretică a dnei I.Cojocaru, șefa SMCFC, DÎ Hâncești.    Pe parcursul activității au fost desfășurate ore publice,  fiind apreciate cu calificativul ”foarte bine”. ( ”Prietenia în familie”, cl.a II-a, învățător Erhan Valentina;  ”Rolul valorilor familiei în formarea personali... Detalii

    Postat 11 decembrie 2017

Button Home Button Top of Page