Activitatea Cabinetului Metodic
Clama
  • Seminar teoretic Cu privire la ,,Reperele metodologice privind organizarea activităților de formare la elevi a comportamentului responsabil în caz de situații excepționale”

    La data de 4 mai, 2023, în incinta CRGCEE Hîncești, s-a desfășurat seminarul teoretic cu directorii adjuncți pentru educație, în cadrul căruia s-au discutat Reperele metodologice privind organizarea activităților de formare la elevi a comportamentului responsabil în caz de situații excepționale și/sau de risc în anul de studii 2022 – 2023.

    S-au reamintit prevederile Planului-cadru pentru învățământul primar, gimnazial şi liceal, anul de studii 2022-2023, cap.1.7, formarea atitudinilor şi deprinderilor de comportament responsabil în caz de situații excepționale și/sau de risc în procesul de implementarea Reperelor metodo... Detalii

    Postat 12 mai 2023

  • Etapa finală a concursului raional STARTURI VESELE, (treapta învățământ primar).

    În conformitate cu Planul de activitate al Direcției Învățământ pentru luna mai, la data de 06.05.2023 în incinta IP GM Mingir s-a desfășurat etapa finală a concursului raional STARTURI VESELE, (treapta învățământ primar).

     

    Conform punctelor acumulate de către fiecare echipă s-a obținut următorul CLASAMENT:

    • Locul I – IP GM Pogănești;

    • Locul II – IP GM Mingir;

    • Locul III – IP LT „M. Sadoveanu” Hîncești;

    • Mențiune &ndash... Detalii

    Postat 12 mai 2023

  • Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XXV-a, 2023

           În perioada 4 – 7 mai, Pavilionul Central MOLDEXPO și-a deschis larg ușile, pentru a găzdui cea de-a XXV-a ediție a Salonului de Carte pentru Copii și Tineret.

             Organizatorii acestui Eveniment: Secția Națională din Republica Moldova a Consiliului Internațional a Cărții pentru Copii și Tineret, cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii al Republicii Moldova, Institutul de Cultură Român „Mihai EMINESCU”, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion CREANGĂ”, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova, Uniunea Artiștilor Plas... Detalii

    Postat 12 mai 2023

Button Home Button Top of Page