Activitatea Cabinetului Metodic
Clama
  • 27 APRILIE - ZIUA DRAPELULUI DE STAT

    În ultimii ani, a devenit o tradiție pentru instituțiile din Republica Moldova, să marcheze sărbătorile oficiale. Astfel, în luna aprilie, la data de 27 este sărbătorită ZIUA DRAPELULUI DE STAT.

    Parlamentul Republicii Moldova, în calitatea sa de unică autoritate legislativă a țării, promovează un și de  activități tematice, campanii, dezbateri, mese rotunde, concursuri și multe alte genuri de activități, care au ca finalitate mediatizarea, promovarea valorilor democratice.

    În scopul promovării valorilor statului, valorilor și principiilor europene, DÎ Hâncești  recomandă tuturor instituțiilor de învăț... Detalii

    Postat 03 aprilie 2018

  • În atenţia preşedinţilor Comisiei de atestare din instituţiile de învăţământ:

    Direcţia Învăţământ Hânceşti solicită prezentarea materialelor pentru atestarea cadrelor didactice, până la 14.04.2018, după cum urmează:

    a) confirmarea gradului didactic ÎNTÂI

    • Extras din decizia Consiliului Profesoral, pentru fiecare candidat în parte.
    • Extrasul din portofoliul de atestare (conform Regulamentului de atestare).

    b) conferirea gradului didactic DOI

    • Extras din decizia Consiliului Profesoral, pentru fiecare candidat în parte.
    • E... Detalii

      Postat 03 aprilie 2018

    • Impresii de la seminarul managerilor școlari cu genericul: ,,Promovarea imaginii instituției –domeniu important al activității manageriale”

       La 29.03.2018, în  LT ,,Ștefan Holban”, din c. Cărpineni, am participat la seminarul raional al managerilor școlari cu genericul: ,,Promovarea imaginii instituției – domeniu important al activității manageriale”, desfășurat de către Direcția Învățământ Hîncești. A fost o alegere reuşită, aşa cum această instituţie  a prezentat practici de succes în acest domeniu, de un real impact asupra beneficiarilor. Am fost placut impresionaţi  de entuziasmul cadrelor didactice, impl... Detalii

      Postat 03 aprilie 2018

Button Home Button Top of Page