Clama
  • Comunicat de presă: „Pedagogul Anului”

    Tradiţional, în fiecare an, pentru sporirea motivaţiei cadrelor didactice, pentru autoformare şi dezvoltare profesională, DÎ Hânceşti  desfăşoară Concursul „Pedagogul Anului”.

          În acest context, pe data de 16 februarie 2017, în sala de festivităţi a LT „M.Eminescu”,or.Hânceşti  s-a desfăşurat ultima probă a etapei  raionale a Concursului „ Pedagogul Anului 2017”

    În raionul Hânceşti activează mulţi pedagogi buni şi foarte buni, dar nu toţi au curajul să se implice în confruntări intelectuale. Cadrele didactice care participă la acest con... Detalii

    Postat 21 februarie 2017

  • Comunicat de presă: Seminarul instructiv cu participarea profesorilor de limba și literatura română

    Sâmbătă, 18 februarie 2017, în incinta Liceului Teoretic ”M.Sadoveanu”,s-a organizat  seminarul instructiv  cu participarea profesorilor de limba și literatura română.Scopul  urmărit pe parcursul  activității a fost de a aduce în atenție situații și contexte ce pot asigura calitate procesului educațional, răspunzând la nevoile și interesele elevilor, și pot oferi profesorului adaptare la un parcurs didactic modern.

    Obiectivele seminarului: Consolidarea proceselor de predare şi învăţare într -o structură metodică eficientă racordată la Standardel... Detalii

    Postat 21 februarie 2017

Button Home Button Top of Page