Clama
  • ANUNȚ : „Dansez pentru Tine” ocazionat de Sărbătoarea Dragobetelui.

     

    Direcția Învățământ Hâncești organizează cea de-a-ntâia întâi  ediţie a  concursului „Dansez pentru Tine” ocazionat de Sărbătoarea Dragobetelui.

    Evenimentul, organizat la iniţiativa Consiliului Raional al Elevilor, se va desfăşura în data de 24 februarie, ora 14.30, în incinta LT „M.Eminescu”.

     

    Pentru asigurarea unei bune organizări a Concursului, rugăm respectuos să anunțați în termenii prezentați (22.02.17 dimineața!) numărul concret de spectatori.

     

    Anexat găsiți ... Detalii

    Postat 20 februarie 2017

  • În atenția managerilor școlari!!!

     

    INVITAȚIE LA ATELIERUL „VOLUNTARIATUL NEFORMAL SUB 16 ANI”ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ „TINERII PENTRU DREPTUL LA VIAŢĂ” (TDV), SECRETARIATUL COALIŢIEI PENTRU PROMOVAREA LEGII ŞI ACTIVITĂŢILOR DE VOLUNTARIAT din Moldova, în parteneriat cu BIBLIOTECA MUNICIPALĂ B.P.HASDEU, anunţă selectarea a 20 de reprezentanți (50% din teritoriu) din rândul școlilor (grădinițe, școli primare, gimnazii, licee și școli profesionale), grupurilor de inițiativă neformale și organizațiilor societății civile fără statut juridic care să participe la atelierul „Voluntariatul neformal sub 16 ani” care va avea loc VINERI, 24 FEBRU... Detalii

    Postat 20 februarie 2017

Button Home Button Top of Page