Noutăți
Button Back

Clama
  • Gala Laureaților. Ediția 2020

    În scopul susținerii și promovării cadrelor didactice și a elevilor dotați, apți de performanțe, tradițional, Direcția Învățământ organizează și desfășoară Gala Laureaților. Ediția 2020 a Galei nu va fi o excepție.

    În contextul epidemiologic de COVID -19,  activitatea se va desfășura, la nivel de raion, cu un număr limitat de persoane în sala ”Constantin Stere” a Consiliului Raional Hîncești, miercuri, ora 13.00.

    Direcția Învățământ va anunța telefonic numele persoanelor invitate la festivitate, care vor deține asupra lor echipamentul de protecție necesar (mască,m... Detalii

    Postat 21 decembrie 2020

  • Condoleanțe...

    Colectivul IP Gimnaziul Pogănești exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei și rudelor, în legătură cu trecerea în eternitate a domnului Țenu Vasile, ex-director al Gimnaziului Pogănești. Activitatea profesională a fost legată de domeniul educației, activând cu multă dăruire și devotament, manifestându-se ca un profesionist desăvârșit. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în împărăția Sa !

    ... Detalii

    Postat 21 decembrie 2020

Button Home Button Top of Page