Noutăți
Button Back

Clama
  • Seminar Naţional în cadrul Programului Pestalozzi al Consiliului Europei

    În atenţia directorilor instituţiilor de învăţămînt secundar general!

    Ministerul Educaţiei, Direcţia Învăţămînt Hînceşti în cooperare cu Consiliul Europei organizează, în cadrul Programului Pestalozzi, Seminarul naţional:“How to support School Leadership for Equity and Learning”. Evenimentul va avea loc la Chişinău, în perioada 11-13 mai 2015.

    Seminarul este organizat pentru directorii de instituţii de învăţământ secundar general. În baza aplicaţiilor online vor fi selecta... Detalii

    Postat 15 aprilie 2015

  • În atenţia managerilor şcolari cu elevi absolvenţi de etnie romă

    Centrul de Informaţii Universitare

     

    Fondul pentru Educaţia Romilor şi Fundaţia „Comemorare, Responsabilitate şi Viitor” anunţă cel de-al doisprezecelea an de desfăşurare a Programului ROMA EDUCATION FUND/SP de BURSE UNIVERSITARE în Drept şi Ştiinţe Umaniste (REF/LHP)

    Termen limită de aplicare online15 mai 2015

    Programul acordă bur... Detalii

    Postat 15 aprilie 2015

  • Proiectul „Incluziunea digitală rurală”

    În atenţia maximă a directorilor de instituţii educaţionale

    Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea proiectului “Incluziunea digitală rurală”, organizat cu suportul financiar al Fundaţiei „Orange Moldova” şi susţinut de către Ministerul Educaţiei al RM. Scopul proiectului este de a contribui la incluziunea digitală a şcolilor din zonele rurale prin dotarea acestora cu echipamentul necesar pentru desfăşurarea unui proces de studii mai calitativ. În cadrul proiectului, în bază de concurs, vor fi donate 20 de seturi de echipament performant, ce includ un proiector, un ecran şi un laptop.

     

    <... Detalii

    Postat 15 aprilie 2015

Button Home Button Top of Page