Clama
  • Ziua Europeană a Siguranței Online!

    Direcția Învățământ Hâncești vă informează că, în anul curent, Ziua Europeană a Siguranței Online va fi marcată la nivel mondial pe 5 februarie 2019. Tema din anul acesta este „Împreună pentru un internet mai bun" şi îndeamnă participanții să devină pro-activi şi să aducă contribuții pentru a dezvolta aspectele pozitive ale Internetului, zi de zi. 

       În context, DÎ Hâncești solicită ca în perioada 04-08 februarie 2019, în toate instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal să se desfășoare activități de promovare a utilizării Internetului de către copii și adole... Detalii

    Postat 01 februarie 2019

  • Concursul de lectură ”La izvoarele înțelepciunii”

    În scopul promovării lecturii și familiarizării elevilor cu viața și activitatea personalităților din literatură, cultură, istoria națională și universală, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova; Biblioteca Națională pentru Copii ”Ion Creangă”; Secția Națională IBBY din Republica Moldova, organizează  în 2019 ediția a XXIX-a  a Concursului  literar  ”La izvoarele înțelepciunii”, dedicată scriitorului Camil Petrescu.

    Organizatorii au convenit:

    1. Se anunță desfășurarea ediției a XXIX-a a Concursului literar ”La ... Detalii

      Postat 01 februarie 2019

Button Home Button Top of Page