Clama
  • Comunicat de presă: Concurs de caritate “Dansez pentru Tine”

    În conformitate cu Planul de activitate al DÎ Hânceşti, la data de 24.02.17,  LT „Mihai Emimescu” a fost gazda concursului de caritateDansez pentru Tine”, organizat de Consiliul Raional al Elevilor la care au participat 5 perechi de dansatori, susținuți de circa 400 elevi din diferite instituții de învățământ din raion.

    Locurile premiante au fost repartizate în felul următor:

    I loc  -  LT Lăpușna  (Daniela Blendarenco, Alexandru Filat)

    Detalii

    Postat 27 februarie 2017

  • Comunicat de presă : Concursul raional al declamatorilor, dedicat creației poetului Petru Zadnipru cu ocazia a 90 ani de la naștere

      Direcția Învățământ, Direcția Cultură și Turism, Biblioteca publică raională ”Î.P.S. Antonie Plămădeală” a desfășurat, sâmbătă, 25 februarie, concursul raional al declamatorilor, dedicat creației poetului Petru Zadnipru cu ocazia a 90 ani de la naștere.

       Cei  55 de participanți, din aproape toate instituțiile școlare ale raionului, au dat dovadă de o pregătire bună, ceea ce a fost menționat și de către membrii juriului în luările lor de cuvănt. Concurenții s-au pregătit minuțios: costume adecvate tematicii poeziei, muzică, atributica necesară.

     Deși, creația poetului nu este inclusă în curricu... Detalii

    Postat 27 februarie 2017

Button Home Button Top of Page