Ziua Europeană a Siguranței Online!
Button Back

Clama
  • Ziua Europeană a Siguranței Online!

    Direcția Învățământ Hâncești vă informează că, în anul curent, Ziua Europeană a Siguranței Online va fi marcată la nivel mondial pe 5 februarie 2019. Tema din anul acesta este „Împreună pentru un internet mai bun" şi îndeamnă participanții să devină pro-activi şi să aducă contribuții pentru a dezvolta aspectele pozitive ale Internetului, zi de zi. 

       În context, DÎ Hâncești solicită ca în perioada 04-08 februarie 2019, în toate instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal să se desfășoare activități de promovare a utilizării Internetului de către copii și adolescenți într-un mod creativ, util şi sigur. 

       Resurse didactice, precum și alte resurse (suporturi informaționale și metodologice, alte resurse informaționale) pot fi accesate de pe www.siguronline.md , rubrica destinată educatorilor și profesorilor. Materialele sunt disponibile în limbile română și rusă.

      De asemenea, Centrul Internațional „La Strada” poate oferi consultanță cadrelor didactice la subiectul siguranței online. Pentru detalii contactați reprezentantul Centrului Internaţional „La Strada”, doamna Cristina Vașchevici (tel. 078440763, adresa electronică cvaschevici@lastrada.md )

       Instituțiile de învățământ secundar general vor înregistra datele cu privire la activitățile desfășurate şi le vor prezenta DÎ, conform anexei, până la data de 28 februarie 2019, la adresa electronică a direcției.

    Circulara semnata va fi expediata ulterior.

    Postat 01 februarie 2019

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2776 Anexa_Ziua Siguranței Online! (anexa.docx)
2779 Circulara DÎ_Siguranța Online,2019 (Circulara DÎ_Siguranța Online.pdf)
Button Home Button Top of Page