MANAGERILOR ȘCOLARI și PREȘCOLARI SPRE INFORMARE și EXECUTARE: PREZENTAREA LISTELOR TARIFARE, A.Ș. 2018-2019
Button Back

Clama
  • MANAGERILOR ȘCOLARI și PREȘCOLARI SPRE INFORMARE și EXECUTARE: PREZENTAREA LISTELOR TARIFARE, A.Ș. 2018-2019

    Direcţia Învăţămînt Vă remite atașat Graficul de prezentare și aprobare a Listelor de tarifare ale instituţiei pentru anul școlar 2018-2019 (se anexează).

          Pentru aprobarea Listei de tarifare prezentaţi spre verificare Serviciului Management Economic-Financiar și al Patrimoniului (responsabil - E. Irinevici, tel. 026923743, specialist superior, - pentru verificarea nr. de unități în conformitate cu distribuirea orelor după planul-cadru):

    LICEE, GIMNAZII, Școli Primare, Școli Primare-Grădinițe -

    I. LISTELE DE TARIFARE (conform cerințelor înaintate și modelelor anexate) cu următoarele documente justificarive -

    1. DECIZIA și Procesul verbal al CA sau extras din Procesul verbal al CA privind aprobarea unităților de personal (director, director-adjunct, cadre didactice, psihologul, inclusiv cadru de sprijin, cadre didactice auxiliare (bibliotecarul, laborantul, etc.) și personalul auxiliar – obligatoriu);
    2. Ordinul privind deținerea gradelor didactice: Numele, Prenumele Pedagogilor cu grade didactice: Gradul II- ___, Gradul I –_____, Gradul superior - _____, cu semnătura managerului și sigiliul instituției, care se anexează la Lista de tarifare;.
    3. Reţeaua orelor, inclusiv graficul desfășurării cercurilor și secțiilor sportive;
    4. Controlul caietelor;
    5. Activităţile extraşcolare: separat cercurile, secțiile sportive (Gr. Zămurca, V. Lăcustă)
    6. Repartizarea orelor opţionale (se anexeză tabelele pentru primar, gimnazial și liceal - să fie verificate obligatoriu de dna Valentina ZAMĂNEAGRĂ);
    7. CERTIFICATUL UNIC;
    8. Demers cu privire la sarcina didacticăde la 1,25 – până la 1,5 unităţi; (pentru  MECC cl.I-XII 23-27 ore)

    După verificarea corectitudinii și semnării listelor de tarifare de către SMEFP, urmează a fi semnate de către inspectorii instituțiilor și înaintate spre aprobarea ulterioară de către Șefa Direcției Învățământ, dna Valentina TONU.

    Numărul copiilor în cămin, inclusiv taxa achitată cu ştampilă umedă!!! Suprafaţa de lucru (fără încăperile de trai a copiilor)

    Grădinițele (IET din supordinea APL (I - Primărie)  -

    I. Contingentul de copii, încadrați în IET (se atașează tabelul pentru completare), anexat de Lista copiilor din grupa pregătitoare, care urmează în anul 2019 să plece în clasa I-îi cu data, luna, anul nașterii, semnată de managerul Grădiniței și managerul Școlii din teritoriul dat

    II. LISTELE DE TARIFARE aprobate de Primarul localității cu semnăturile contabilului și managerului IET (conform cerințelor înaintate și modelelor anexate) cu următoarele documente justificarive -

             1. Decizia Consiliului local sau Dispoziția primarului privind aprobarea numărul de unități pentru IET.

            2. Dispoziția primarului privind aprobarea aprobarea îndemnizației de conducere a managerului IET pentru anul de studii 2018-2019, conform categoriei instituției.

           3. Decizia Consiliului local sau Dispoziția primarului privind aprobarea programului de lucru (regimul de ore).

        4. Ordinul privind deținerea gradelor didactice: Numele, Prenumele Pedagogilor cu grade didactice: Gradul II- ___, Gradul I –_____, Gradul superior - _____, cu semnătura managerului și sigiliul instituției.

               IET vor prezenta Contingentul de copii, încadrați în IET și LISTELE DE TARIFARE în perioada: 17-21 septembrie între orele 08:30-16:30.

     

    Şefa DÎ Hânceşti                                      Valentina TONU

     

    Ex. G. Țurcanu,Șef  SMEFP

    Tel. 026923776, 069484320

    Postat 11 septembrie 2018

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2677 PREZENTAREA LISTELOR TARIFARE, A.Ș. 2018-2019 (PREZENTARE_LISTE_TARIFARE_2018-2019.rar)
Button Home Button Top of Page