Comunicat de presă
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă

    Marți, 28 noiembrie 2017, GM Bobeica a găzduit seminarul raional cu directorii adjuncți pentru educație cu genericul: Rolul valorilor FAMILIEI în formarea personalității copilului .

       Activitatea a demarat cu o succintă comunicare a dnei Ana Berehoi , managerul instituției, urmat de partea teoretică a dnei I.Cojocaru, șefa SMCFC, DÎ Hâncești.    Pe parcursul activității au fost desfășurate ore publice,  fiind apreciate cu calificativul ”foarte bine”. ( ”Prietenia în familie”, cl.a II-a, învățător Erhan Valentina;  ”Rolul valorilor familiei în formarea personalității copilului”, cl. a IX-a, prof. Bucur Ecaterina; ” Familia- școala valorilor, a dragostei și armoniei”, cl. a IX-a, prof. Hîncu Irina; ședința cu părinții ” Formarea atitudinii tolerante”,  prof . Munteanu Alina). Apreciem implicarea activă a colectivului de părinți în cadrul orelor de dirigenție , ședinței și activității extracurriculare. Doar împreună, părinții și copiii pot face din familie un loc plăcut, un mediu bazat pe încredere, comunicare, respect și flexibilitate.

        Activitatea extracurriculară  ghidată de Vrabie Silvia, director adjunct pentru educație a distins publicul prin măiestrie și talent.

         Aducem mulțumiri echipei manageriale ( Berehoi Ana, managerul instituției, Sava Olga, director adjunct pentru instriure, Vrabie Silvia, director adjunct pentru educație)  în organizarea și desfășurarea seminarului.

     

    Postat 11 decembrie 2017

1
2
3
4
5
Button Home Button Top of Page