Ziua Internaţională a Copilului
Button Back

Clama
  • Ziua Internaţională a Copilului

            Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea şi inocenţacopilăriei. Astăzi, mai mult decât în fiecare zi, celebrăm drepturile copiilor şi datoria pe care o avem de a le oferi o creştere şi dezvoltare armonioasă, într-un climat stabil în care calităţile şi aptitudinile lor să se manifeste deplin.
             Copiii sunt viitorul nostru şi ceea ce semănăm astăzi vom culege mâine. Copiii sunt cea mai preţioasă avere a unei naţiuni, iar modul în care aceştia vor creşte şi vor evolua, devenind la rândul lor adulţi, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare.
             Direcţia Învăţământ Hîncești are o mare responsabilitate ca, prin politicile şi strategiile care se adresează tuturor copiilor din raion, să asigure respectarea şi promovarea drepturilor şi intereselor lor, astfel încât niciun copil să nu fie lăsat într-un con de umbră. Dezideratul este mult prea important pentru noi astăzi, când circumstanţele ne ţin departe de sufletele tinere
              Astăzi, de ziua lor, le urăm “La mulţi ani!” tuturor copiilor, dorindu-le să aibă o zi și o vacanţă plină de bucurii, înconjuraţi de căldura, dragostea și grija celor apropiaţi. Mulţumim, în acelaşi timp, familiilor, angajaţilor din sistemul educaţional, care lucrează, cu devotament şi iubire, pentru cauza unei vieţi mai bune a copiilor și ne îndemnăm unul pe altul să-i ocrotim prin atenţia și responsabilitatea noastră.

    Postat 01 iunie 2020

Button Home Button Top of Page