În atenţia profesorilor de limbă engleză
Button Back

Clama
  • În atenţia profesorilor de limbă engleză

    Multstimați colegi, 
     
       Vă expediez informația cu referire la apelul de participare la noul proiect internațional  pentru profesorii de limbă engleză din întreaga țară, întitulat  "Teaching English through Conflict Resolution Games & Simulations" ( Predarea limbii engleze prin jocuri de solutionare eficientă a conflictelor), implementat de către Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova cu suportul financiar din partea Ambasadei SUA din Moldova.
     Atasez mai jos anunțul în limba engleză pe care vă  rog foarte mult să îl diseminați tuturor cadrelor didactice de limbă engleză din subordonarea Dumneavoastră, pentru a le oferi posibilitatea de a beneficia gratis de un training de 5 zile în perioada de 27-31 octombrie a.c. , în cadrul căruia participanții vor dezvolta competențe de soluționare eficientă a situațiilor de conflict și de elaborare a jocurilor  strategice educaționale, care ar permite formarea competențelor sus-nimite la elevi în cadrul orelor de limbă engleză.  
    Drept finalitate a acestui proiect vor fi 6 seturi de jocuri educaționale, care vor fi distribuite beneficiarilor pentru aplicarea acestora în procesul predării limbii engleze. 
         Doritorii de a participa trebuie să completeze formularul de aplicare (http://goo.gl/forms/NWWb1ooGoz pînă la data de 15.10.2015
     
    Doresc să menționez,  că  la finele proiectului dat participanții vor fi certificați cu un document care atestă finalizarea acestui proiect internațional, cu menționarea orelor de instruire parcurse.
     
    Pentru mai multe detalii, contactați-ne la adresa access@americancouncils.md .

    Postat 01 octombrie 2015

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1263 lengl (Announcement - Conflict Resolution.pdf)
Button Home Button Top of Page