În atenţia profesorilor de matematică
Button Back

Clama
  • În atenţia profesorilor de matematică

    Ministerul Educației vă informează despre lansarea Proiectului Internaţional Inovator, în parteneriat cu PNUD Moldova, prin Moldova Social Innovation Lab (MiLab), de organizarea a Hackathon-ului EduSoft.


    Acest Proiect are ca scop implicarea studenţilor  anilor 1-3, de la specialităţi IT,  în dezvoltarea de aplicaţii menite să sporească eficiența predării matematicii în școală şi să stimuleze interesul elevilor pentru această disciplină. Concursul EduSoft Hackaton se va desfășura în perioada 9-31 octombrie 2015 (și anume, 10, 17, 24 și 31 octombrie) la Chișinău.

     

    Profesorii de matematică care sînt interesați să participe în calitate de mentori, pentru echipele de studenţi, se pot înscrie la adresa de mail: moglanvio@mail.ru. Data limită de primire a cererilor este 29.09.2015.

    Concursul va fi lansat în cadrul unui eveniment la care vor participa şi partenerii: Ministerul Educației, Centrul de Guvernare Electronică, Companiile din domeniul IT. Lansarea va fi urmată de sesiuni de instruire pentru echipe. 

    Postat 23 septembrie 2015

Button Home Button Top of Page