În atenţia directorilor liceelor din raionul Hînceşti
Button Back

Clama
  • În atenţia directorilor liceelor din raionul Hînceşti

    Direcţia Învăţămînt Vă informează că la 07 februarie 2015, orele 10:00, se va desfăşura Seminarul instructiv privind administrarea Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor, la care sunt invitaţi directorii liceelor şi persoanele responsabile de administrarea bazei de date privind candidaţii la examenul de bacalaureat, sesiunea 2015.

     

    Directorii liceelor vor fi familiarizaţi:

    ·        cu prevederile ordinului ME nr. 35 din 28.01.2015 cu privire la aprobarea Instrucţiunii privind procedurile de administrare a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor;

    ·        cu nomenclatorul documentelor necesare pentru organizarea şi desfăşurarea optimă a sesiunii de examene 2015.

     

    Persoanele responsabile de administrarea bazei de date privind candidaţii la examenul de bacalaureat, sesiunea 2015:

    ·        vor lua act de informaţia privind înmagazinarea datelor personale ale candidaţilor, conform prevederilor stipulate în Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, sesiunea 2015 şi a Instrucţiunii privind procedurile de administrare a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor;

    ·        vor fi cunoscuţi cu prevederile manualelor pentru utilizatorii de tip instituţie de învăţămînt (http://www.aee.edu.md/content/sapd).

     

    În scopul organizării eficiente a seminarului, Vă recomandăm să accesaţi şi să Vă documentaţi cu prevederile Instrucţiunii privind procedurile de administrare a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor.

     

    Postat 04 februarie 2015

Button Home Button Top of Page