ATENTIE!
Button Back

Clama
  • ATENTIE!

    Direcţia Învăţămînt Hînceşti a elaborat proiectul Strategiei de dezvoltare a sistemului educaţional raional pentru anii 2013-2020, care identifică problemele majore ale sectorului şi propune o viziune şi direcţii strategice de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Similar Strategiei „Educaţia 2020”, documentul raional este organizat în baza a trei piloni: acces, relevanţă, calitate. Stratega este orientată spe rezultate şi abordează problemele şi soluţiile atît pe trepte de învăţămînt, cît şi pe subiecte transversale.

             În baza Deciziei Consiliului Raional din decembrie 2013, Direcţia Învăţămînt Hînceşti invită toţi actanţii, toate părţile interesate să participe la procesul de consultare a Strategiei.

             Pornind de la argumentul că educaţia este un sector complex, cu multe nivele şi numeroşi actori implicaţi, Direcţia Învăţămînt vă invită la consultarea şi definitivarea documentului. Primele săptămîni ale lui ianuarie sunt prevăzute pentru lecturarea Strategiei în colective, la nivel de instituţie, iar ulterior, conform unui grafic, vor urma discuţii în plen, cu participarea tuturor celor interesaţi din localităţi concrete.

             Se anexează: conceptul Strategiei de dezvoltare a sistemului educaţional raional pentru anii 2013-2020.

    Postat 10 ianuarie 2014

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
435 STRATEGIE_INFORMATII (strategie DI.zip)
Button Home Button Top of Page