ORDINUL DI nr. 116-b din 27.04.2018 Cu privire la susținerea publică a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea gradului didactic
Button Back

Clama
  • ORDINUL DI nr. 116-b din 27.04.2018 Cu privire la susținerea publică a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea gradului didactic

    Cu privire la susținerea publică a Rapoartelor

    de autoevaluare pentru conferirea gradului

    didactic doi/confirmarea gradului didactic întâi în anul

     de studii 2017-2018

     

    În conformitate cu prevederile art.42(p. 2-5), 53,62 din Regulamentul de atestare a cadrelor didactice aprobat prin ordinul MECC nr.62 din 23 ianuarie 2018, în scopul organizării și desfășurării eficiente a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea/confirmarea gradului didactic doi/întâi, emit următorul

    ORDIN:

    1. Se organizează susținerea publică a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea gradului didactic doi/confirmarea gradului didactic întâi cadrelor didcatice din instituțiile de învățământ preșcolar, primar, secundar, special și extrașcolar la 04.05.2018, ora 12.00, în GM ”M.Viteazul” Hâncești.
    2. Se aprobă componența Comisiilor raionale de evaluare și apreciere a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare în conformitate cu art.42 (p.2-5),53,62 din Regulamentul de atestare a cadrelor didactice (Anexa 1).
    3. Se aprobă componența Comitetului organizatoric pentru buna desfășurare și monitorizare a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea/confirmarea gradului didactic doi/întâi (Anexa 2).
    4. Directorii instituțiilor de învățământ:
      1. vor aduce la cunoștința cadrelor didactice conținutul prezentului ordin;
      2. vor asigura prezența cadrelor didactice la susținerea publică a Rapoartelor de autoevaluare;
      3. vor asigura prezența membrulor Comisiilor raionale de evaluare și apreciere a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare conform anexei 1.
    5. Comisiile raionale de examinare a Portofoliilor de atestare vor studia materialele aferente atestării cadrelor didactice prezentate de Comisiile de atestare din instituțiile de învățământ, în perioada 02-14 aprilie 2018.
    6. Administrația GM ”M.Viteazul”:

    6.1.   va crea condiții optime pentru organizarea și desfășurarea eficientă a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare;

    6.2.   va numi prin ordin intern, profesorii de serviciu pentru organizarea optimă a susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare.

    1. Președinții Comisiilor raionale:
      1. vor purta responsabilitate pentru corectitudinea examinării Portofoliilor de atestare și aprecierii susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare;
      2. vor semna Fișele de atestare ale cadrelor didactice;
      3. vor prezenta procesele-verbale cu referință la rezultatele susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare la 04.05.2018.
    2. Responsabilii de disciplinele școlare din cadrul DÎ Hâncești vor monitoriza desfășurarea susținerii publice a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea / confirmarea gradului didactic doi/întâi.
    3. Secția Management Curriculum și Formare Profesională (I. Cojocaru):
      1. Va coordona și monitoriza activitatea Comisiilor raionale de atestare.
      2. Va totaliza rezultatele susținerii publice a Raportului de autoevaluare și va prezenta informația în cadrul ședinței Comisiei raionale de atestare la data de  23.05.2018.
    4. Responsabil de executarea prevederilor prezentului ordin se desemnează I.Cojocaru, șef SMCFP.
    5. Controlul executării prevederilor prezentului ordin se pune în seama dnei E.Buruian, șef adjunct DÎ Hâncești.

     

    Șefa DÎ Hâncești                                                             Tonu Valentina

     

    Ex.Cojocaru I.

    Tel.026922679

     

     

     

    Postat 27 aprilie 2018

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2575 ORDINUL DI nr. 116-b din 27.04.2018 Cu privire la susținerea publică a Rapoartelor de autoevaluare pentru conferirea gradului didactic (ORDINUL DÎ nr. 116-b din 27.04.2018.rar)
Button Home Button Top of Page