În atenția managerilor școlari!
Button Back

Clama
  • În atenția managerilor școlari!

    În scopul formării și dezvoltării competențelor și a comportamentului responsabil la elevi, în traficul rutier și în caz de situații excepționale, prevenirii accidentelor în rîndul elevilor  și în baza ordinului Ministerului Educației nr. 766 di 24.08.2016 ”Cu privire la organizarea Decadei Circulației Rutiere şi Securităţii Personale în instituțiile de învățămînt secundar-general din Republica Moldova”,  în perioada 01-10 septembrie 2016 în instituțiile educaționale din raion se va desfășura  Decada Circulației Rutiere şi Securităţii Personale.

    -              vor examina în perimetrul instituțiilor de învățămînt prezenţa semnelor de circulaţie şi marcajelor necesare deplasării în siguranţă a copiilor spre şi de la şcoală, cu intervenirea ulterioară, în caz de necesitate, către organele Administrației Publice Locale;

    -              vor organiza în prima zi a anului de studii, pentru elevii claselor I, cu participarea reprezentanților poliției locale, lecții tematice ”Fă cunoștință cu polițistul tău!”, în cadrul cărora se va atrage atenție la cunoașterea, respectarea regulilor circulației rutiere de către toți participanții la trafic și măsurile de prevenire a accidentelor rutiere şi ale altor situaţii de risc pentru viaţă şi sănătate, se va stabili itinerarul cel mai sigur de deplasare pînă la școală și retur;

    -              vor desfășura activități extraşcolare (concursuri de desene (fotografii, filmulețe), victorine ș.a.) cu tematica ”Siguranța în stradă”.

           Informația privind modul de organizare și desfășurare as decadei de prezentat la dl Osipciuc V. pînă la 15.09.2016 după forma:

     

    Postat 02 septembrie 2016

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1802 Informație cu privire la desfășurarea Decadei Circulației Rutiere și Securității Personale. (Informație cu privire la desfășurarea Decadei Circulației Rutiere și Securității Personale..doc)
Button Home Button Top of Page