MANAGERILOR ȘCOLARI, CONTABILILOR SPRE EXECUTARE !!!
Button Back

Clama
  • MANAGERILOR ȘCOLARI, CONTABILILOR SPRE EXECUTARE !!!

    URGENT !!!

    Atașăm informația privind efectuarea modificărilor înaintate de către DVS și se solicită contabililor să execute dezagregarea alocațiilor bugetare în limita devizelor de cheltuieli pentru anul 2016 și managerilor să monitorizeze ca în termen de pînă la 13 iunie 2016, orele 17-00,să fie efectuate toate dezagregările alocațiilor bugetare în GAB și să informeze telefonic sau electronic despre executare sau despre probleme apărute în sistemul GAB !!!

    Notă: instituțiile unde este Modificare in stare ”de așteptare”, primul pas: se face dezagregarea Modificării în stare de ”proiect” pînă la publicare, următorul pas - se trece la următoarea modificare care a fost în stare de ”așteptare” și după publicarea modificării precedente - trece din stare de ”în așteptare” în stare de ”proiect” !!!

    Notă: despre modificările privind veniturile colectate și alocațiile din componenta raională veți fi anunțați suplimentar.

    ex. G.Țurcanu,

    șef Serviciului management economico-financiar, 026923776

    Postat 12 iunie 2016

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1713 MANAGERILOR ȘCOLARI, CONTABILILOR SPRE EXECUTARE: modificări iunie 2016 (AUTORIZATIE_MODIFICARE_BUGET2016-IUNIE2016_institutii.xls)
Button Home Button Top of Page