RESPONSABILILOR BAC_GIMNAZIU_SIME 2015
Button Back

Clama
  • RESPONSABILILOR BAC_GIMNAZIU_SIME 2015

    În atenția managerilor școlari, directorilor de licee

    RESPONSABILILOR BAC 2015

    Sistemul Automatizat de Prelucrare a Datelor

    •        Accesul la SAPD şi termenele de introducere a datelor (situaţia şcolară pentru clasa a XII) se vor realiza în baza Ordinului Ministrului Educaţiei nr.325 din 12 mai 2015, în perioada 26.05 – 31.05). Situaţia şcolară înmagazinată pentru clasa a X,XI este „îngheţată”.

    •        Excluderea candidaţilor din SAPD se va realiza în baza cererii în scris de refuz, deciziei Consiliului profesoral, exmatriculării.

    •        Accesul operatorilor de tip centru de examene se va realiza în perioada 26 mai – 03 iunie 2015.

            IMPORTANT

            Nu se vor trece candidaţii în „Candidaţi înscrişi bacalaureat”!!!

           În perioada 26 mai – 31 mai instituţiile de învăţămînt vor opera modificări, după caz, privind numele sau prenumele candidatului (pentru candidaţii care recent au perfectat actul de identitate). Verificarea obligatorie cu Registrul de Stat al Populaţiei.

            Anexa 1 va conţine următorul marcaj: „Atenţie! Documentul conţine date cu caracter personal, prelucrate în cadrul sistemului de evidenţă nr. 1397120459688, înregistrat în registrul de evidenţă al operatorilor de date cu caracter personal www.registru.datepersonale.md. Prelucrarea ulterioară a acestor date poate fi efectuată numai în condiţiile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.”

     

    RESPONSABILILOR GIMNAZIU (SPCG) 2015

    ·       SE FINALIZEAZĂ a doua etapă: 01 mai – 03 iunie 2015, orele 21-00 (TERMEN LIMITĂ) DE INTRODUCERE a NOTELOR ANUALE, după ce se bifează Confirm că introducerea notelor anuale este finalizată.

    ·       Pentru vericarea corectitudinii datelor introduse folosiți Raportul PDF la nivel de instituție.

    NOTĂ: RESPONSABILITATEA PENTRU CORECTITUDINEA DATELOR ÎNMAGAZINATE VĂ APARȚINE !!!

     

    RESPONSABILILOR (Administratorilor de instituție) SIME (sistemul de cartografiere a şcolilor primare, gimnaziilor şi liceelor) 2015

     

    În conformitate cu Ordinul ME nr. 341din 11 mai 2015 ”Cu privire la actualizarea datelor din Sistemul de cartografiere a şcolilor primare, gimnaziilor şi liceelor”, în perioada 01 - 20 iunie 2015 se va actualiza informația introdusă in lunile decembrie - ianuarie în sistemul de cartografiere, cu privire la angajați, elevi.

    ·       La elevi va trebui de introdus în mod obligatroriu toate notele anuale și numărul de absențe motivate și nemotivate.

    Rugăm ca administratorii de instituție să monitorizeze și să verifice înmagazinarea datelor elevilor de către Diriginți (să fie înmagazinați (introduși) toți elevii cu toate datele corecte.

    Responsabil G.Țurcanu, specialist principal  

    Postat 26 mai 2015

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
1113 RESPONSABILILOR BAC_GIMNAZIU_SIME 2015 (MANAGERILOR SCOLARI_SPCG_SIME_mai-iunie2015.doc)
Button Home Button Top of Page