Comunicat de presă: ședința Consiliului Raional al Elevilor!
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă: ședința Consiliului Raional al Elevilor!

    În conformitate cu Planul de activitate al Direcției Învățământ Hîncești , la data de 15.02.2020, în incinta LT „M.Eminescu”Hîncești,  s-a desfășurat ședința de lucru cu membri Consiliului Raional al Elevilor cu tema ”Promovarea instituției de învățământ prin activitățile Consiliul școlar”.

    Membrii CRE au avut parte de un schimb de experiență bogat promovat de membra CRE Nistor Maria, reprezentant al LT „M.Eminescu”Hîncești. În cadrul discuției s-au adus exemple frumoase despre cum pot fi desfășurate activități de către elevi și pentru elevi, cum poate fi stabilită o colaborare productivă cu administrația școlii, cum să fie motivați elevii să participe în cadrul diferitor activități.

                La fel, în cadrul ședinței, membrii CRE au discutat despre organizarea și desfășurarea meciului amical (amânat anterior), care are ca scop promovarea unui mod de viață sănătos, activitatea  urmând a fi preluată și în cadrul instituțiilor.

                Pentru perioada imediat următoare se planifică defășurarea expoziției de mărțișoare handmade la nivel de fiecare instituție. Cele mai originale mărțișoare vor fi expuse licitației în cadrul Direcției de Învățământ Hâncești, banii colectați vor servi ca ajutor material pentru elevii din raion care suferă de boli grave.

                Către final, membrii CRE și-au repartizat sarcini care urmează a fi realizate în perioada ce urmează.

    Direcția Învățământ mulțumește instituției gazdă pentru buna organizare a ședinței.

                                                         

    Postat 21 februarie 2020

Button Home Button Top of Page