Comunicat de presă ,,Mijloace și procedee pentru realizarea proiectelor STEM”, 24.01.2020
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă ,,Mijloace și procedee pentru realizarea proiectelor STEM”, 24.01.2020

    La 24 ianuarie 2020, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” or. Hîncești, s-a desfășurat seminarul  metodic cu profesorii de fizică din instituțiile de învățământ general din raionul Hîncești, cu subiectul: ,,Mijloace și procedee pentru realizarea proiectelor STEM”.

      Seminarul a întrunit 35 de cadre didactice care au fost ghidați în activitate de  către Valentina Zamăneagră, specialist metodist, DÎ Hîncești.

       Obiectivele de bază ale seminarului au vizat aspectele ce țin de stabilirea parametrilor calitativi de eficientizare a procesului de predare raportate la standardele de calitate.

    Activitățile din cadrul seminarului  au demarat cu actualizarea Reperelor metodologice privind implementarea Curricula 2019 ,prezentate de către Valentina Zamăneagră, specialist metodist, DÎ Hîncești. Prezentări inedite au realizat cadrele didactice Reuțchi Grigore, profesor de fizică în Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, grad didactic II cu referire la Mijloace și procedee pentru realizarea proiectelor STEM și Vulpe Zinaida, profesoară de fizică în Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”, grad didactic I, cu Rezolvarea problemelor de fizică în clasa a VI-a. Prestația cadrelor didactice, materialele seminarului, buna organizare a seminarului  au fost apreciate la cel mai înalt nivel.

    Menționăm, în același context, și aportul managerului instituției-gazdă, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, dna Plăcintă Ana. De asemenea, se aduc mulțumiri și membrilor echipei manageriale: Tripac Galina, Catanoi Inga, membrilor Comisiei Metodice ,,Matematică și științe” Țurcan Natalia, Rotaru Lilia, Țurcanu Florin.

            

    Valentina Zamăneagră, specialist metodist, DÎ

    Postat 27 ianuarie 2020

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
3100 Probleme de tip PISA (Probleme de tip PISA.docx)
Seminar fiziaca, 24.01.2020
Seminar fizica, 24.01.2020
Seminar fizica, 24.01.2020
Button Home Button Top of Page