STIMAȚI MANAGERI AI INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PROFESORI: INVITAȚIE LA INSTRUIRE
Button Back

Clama
  • STIMAȚI MANAGERI AI INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PROFESORI: INVITAȚIE LA INSTRUIRE

    INVITAȚIE LA INSTRUIRE

    În cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa de EST și Eurasia” Junior Achievement Moldova în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu finanțarea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) planifică organizarea unei instruiri de două zile în perioada 18-19 august 2018 pentru profesorii care nu au beneficiat niciodată de instuiri în cadrul acestui program și care doresc să predea Programul Compania Școlară (clasele a X-a, XI-a, XII-a) sau Minifirma Școlară (clasa a IX-a) începînd cu anul de învățămînt 2018/2019.

    Scopul programului constă în consolidarea educației antreprenoriale în instituțiile generale de învățământ prin implementarea Programului Compania Școlară și Minifirma Școlară, care sunt prevăzute în Curriculum la disciplina opțională Educația economică și antreprenorială, aprobată de către către Ministerul Educației, Culturii și Cerctării (anexate). 

    Compania Școlară și Minifirma Școlară este un laborator de activitate economică și antreprenorială care exprimă sensul practic al multor principii teoretice. Elevii lucrează împreună pentru a aplica aceste principii în rezolvarea unor probleme de afaceri reale.

    Toate cheltuielile de transport, cazare, alimentație, cât și dotarea cu materiale didactice este din partea JA Moldova. La sfârșitul instruirii toți profesorii participanți vor primi și diplome.

    Profesorii cointeresați, rugăm să  ne contacteze la 069682032 sau la adresa de e-mail: jamoldova@gmail.com pentru  informații suplimentare și în cazul în care vă decideți să vă înscrieți până la 25 mai 2018.

     
    Cu respect,
     
    Echipa Junior Achievement Moldova
    Str. A.Puschin/A. Sciusev 11/64B,
    Chișinău, Republica Moldova
    MD-2001

    Tel/Fax: +373 22 99 90 63
    Web: jamoldova.org.md

     

    Postat 21 mai 2018

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2609 STIMAȚI MANAGERI AI INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PROFESORI: INVITAȚIE LA INSTRUIRE (JA_Formular inregistrare.xls)
Button Home Button Top of Page