Școala Internațională Heritage s-a angajat strategic să contribuie la dezvoltarea elevilor secolului XXI
Button Back

Clama
  • Școala Internațională Heritage s-a angajat strategic să contribuie la dezvoltarea elevilor secolului XXI

    ÎN ATENȚA MANAGERILOR ȘCOLARI și DIRECTORILOR ADJUNCȚI PENTRU EDUCAȚIE !!!

    Școala Internațională Heritage s-a angajat strategic să contribuie la dezvoltarea elevilor secolului XXI și la creșterea unei generații care să dețină toate abilitățile necesare pentru a face față provocărilor zilei de mâine. Anul acesta a devenit gazda THE WORLD SCHOLAR’S CUP - o competiție internațională care încurajează elevii să-și descopere punctele forte, să practice noi abilități, dar și inspiră o comunitate globală de viitori cercetători și lideri.

    În acest context, Direcția Învățământ Hâncești îndeamnă elevii, cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani, din raionul Hâncești să aplice pentru participare la evenimentul, care va avea loc pe 13 martie 2018, în incinta Școlii Internaționale Heritage.

    Participanții vor susține patru probe: provocarea elevilor(întrebări cu multiple răspunsuri),dezbateri,scris participativ și concurs cu răspunsuri rapide. Subiectul anului 2018 este ”An Entangled World” (O lume încurcată) – un subiect care poate fi abordat din perspectiva unor discipline diverse, precum literatura, istoria, arta și muzica, științe sociale și științe. Probele vor fi susținute în limba engleză. Câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu format din profesorii școlilor participante la eveniment și un juriu invitat special. Echipele finaliste din Moldova(formate din câte 3 elevi) vor fi invitate de către reprezentanții THE WORLD SCHOLAR’S CUP să participle și la etapa internațională, unde vor intra în competiție cu elevii din alte state. Evenimentul din acest an va avea loc în Barcelona, Spania.

    Pentru a completa formularul de aplicare pentru participare la eveniment, solicităm respectuos să accesați linkul:  http://www.heritage.md/en/news/invitation-for-schools-international-academic-competition-world-scholar-s-cup/

    Data limită de aplicare este 01martie 2018.

     

     

    Șefa DÎ Hâncești                                                                                     Tonu Valentina

    Postat 26 februarie 2018

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2523 Școala Internațională Heritage s-a angajat strategic să contribuie la dezvoltarea elevilor secolului XXI (Heritage.PDF)
Button Home Button Top of Page