În atenția managerilor școlari și a profesorilor de limbă franceză
Button Back

Clama
  • În atenția managerilor școlari și a profesorilor de limbă franceză

    Prin prezenta,DÎ Hâncești Vă  informează că,  Alianța Franceză, singurul centru acreditat din Republica Moldova pentru organizarea examenelor DELF/DALF și DELF Junior organizează sesiuni de cursuri de pregătire a candidaților pentru sesiunile examenelor de DELF B2, DELF Junior sau DALF C1

    Sesiunea de cursuri de pregătire DELF B2 (sau DELF Junior) va avea loc în perioada 12 februarie-9 martie 2018.

    Sesiunea de cursuri de pregătire DALF C1 va avea loc în perioada 12 februarie-14 martie2018.

    Cursurile de pregătire se desfășoară la Chișinău. Totodată, aceste cursuri de pregătire vor fi organizate la Bălți și Nisporeni la cerere.

    Înscrierile au loc în perioada 1-9 februarie 2018, la Biroul de cursuri al Alianței Franceze din Moldova, între orele 9.00-18.00, cât și în cadrul celor două anexe de la Bălți și Nisporeni.

     

    Pentru informații suplimentare, accesați link-ul https://www.alfr.md/ro/event/cours-de-preparation-delf-b2-dalf-c1-3/

    Sau contactați :

    • La ChișinăuCristina CRUCIRESCU– Telefon : + 373 22 23 45 10 / 23 21 50
    • La Bălți : Tatiana COLIBABA– Telefon : + 373 23 16 33 71

    NOTĂ: Aceste examene permit obținerea diplomelor oficiale emise de Ministerul Educației Naționale a Învățământului Superior și Cercetării din Franța. Acestea sunt eliberate de Centrul Internațional de Studii Pedagogice (CIEP) și sunt valabile pe viață. Diplomele certifică competențele de cunoaștere a limbii franceze a candidaților străini (Nivelurile A1-C2).

    Aceste diplome sunt recunoscute de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de franceză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor DELF B2 pentru clasele simple și DALF C1/C2 pentru clasele bilingve francofonevă vă scutește de la susținerea probei de franceză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat nota 10/10.

    Accesând fiecare link, veți găsi perioadele de înscriere și susținere a sesiunilor anuale de DELF/DALF și DELF Junior sau consultând cu regularitate rubrica evenimente.

     

    Postat 01 februarie 2018

Button Home Button Top of Page