COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional al profesorilor de matematică cu tematica Parametrii predării calitative a matematicii prin prisma rezolvării de probleme, raportate la standardele de calitate
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul raional al profesorilor de matematică cu tematica Parametrii predării calitative a matematicii prin prisma rezolvării de probleme, raportate la standardele de calitate

    La 24 noiembrie 2017, în incinta GM ,,S. Andreev, DÎ Hâncești a organizat seminarul raional al profesorilor de matematică cu tematica ”Parametrii predării calitative a matematicii prin prisma rezolvării de probleme, raportate la standardele de calitate. Activitatea a demarat cu o succintă comunicare a dnei Gherela Galina, managerul instituției, urmat de partea teoretică a dnei Zamăneagră Valentina, specialist metodist, DÎ Hâncești.

     Participanții la seminar au asistat la două ore publice: clasa a VIII-a, subiectul Teorema lui Pitagora. Aplicații , prof. Arnaut  Maria ; clasa a IX-a , subiectul Aria triunghiului . Aria triunghiului echilateral, prof. Migai Tatiana. Seminarul s-a încheiat cu o activitate extracurriculară- masă rotundă Matematica în cotidian, organizată de profesoarele de matematică. Activitatea a stabilit un parteneriat real  între părinți- elevi, agenți economici, foști profesori.

     Atât lecțiile, cât și activitatea extracurriculară au fost apreciate cu calificativul  ,, foarte bine ”.

    Cu diplome de merit și mulțumire a fost apreciată activitatea dnei Zamăneagră Valentina, specialist metodist, DÎ Hâncești, a cadrelor didactice antrenate în  organizarea și desfășurarea orelor publice și activității extrașcolare.

    Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri echipei manageriale a instituției: dnei director, Gherela Galina, dnei Sonic Svetlana, director-adjunct pentru instruire, dnei Simașco Ludmila, director-adjunct pentru educație, întregului colectiv profesoral pentru buna organizare și desfășurare a seminarului.

     

    Postat 29 ianuarie 2018

Button Home Button Top of Page