Comunicat de presă:”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații”
Button Back

Clama
  • Comunicat de presă:”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații”

         

         La data de 05 decembrie 2017, Centrului Metodic al DÎ Hâncești a fost gazda unui atelier de formare pentru coordonatorii acțiunilor de protecție a copilului față de violență din instituțiile de învățământ preuniversitar din raionul Hâncești. Activitatea dată a fost moderată de către Cojocaru Inga, coordonator ANET, DÎ Hâncești, cu genericul ”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații” având drept obiective:

    -          Conștientizarea factorilor, caracteristicilor, semnelor și consecințelor fenomenului tachinării / intimidării între semeni în instituția de învățământ;

    -         Identificarea strategiilor și metodelor de prevenire a tachinării între semeni;

    -         Determinarea rolurilor și responsabilităților personalului instituției în prevenirea și protecția copilului față de violență.

    În cadrul seminarului s-au analizat și determinat rolurile și responsabilitățile personalului instituției în prevenirea și protecția copilului față de violență și s-a reactualizat cerințele pentru elaborarea Raportului privind cazurile suspecte de violență pentru semestru I, anul de studii 2017-2018.

        În total au participat 37 de coordonatori din toate instituțiile de învățământ din raion, care au primit câte un ghid metodologic și culegere de documente normative pentru activitatea coordonatorului acțiunilor de protecție a copilului față de violență.

     

    Postat 11 decembrie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2430 PPT (Bullying în instituție de învățământ (1).ppt)
2434 Seminarul raional:”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații” (SEMINAR RAIONAL_05122017.rar)
Seminarul raional:”Factorii care determină tachinarea/intimidarea între semeni. Strategii și metode de prevenire a acestor situații”
Button Home Button Top of Page