DÎ Hâncești invită tinerii să participe la un concurs de mesaje video
Button Back

Clama
  • DÎ Hâncești invită tinerii să participe la un concurs de mesaje video

    ÎN ATENȚIA MANAGERILOR ȘCOLARI !

              În ultimii ani, atât pentru RM, cât și pentru majoritatea statelor, lunile noiembrie și decembrie, sunt perioada când instituțiile statului, dar și întreaga populație sunt antrenați în diferite campanii, dezbateri, mese rotunde, concursuri, flash mob-uri, care au ca finalitate mediatizarea, promovarea drepturilor omului și ale copiilor, în mod special, toleranței, dar și condamnarea violenței de orice formă.

          Raionul Hâncești va adera și în acest an la Campania ONU ”16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, care tradițional se desfășoară în perioada 25 noiembrie- 10 decembrie.

          În acest context, DÎ Hâncești invită tinerii să participe la un concurs de mesaje video, ce se va desfășura în cadrul acestei campanii. Astfel, elevii urmează să înregistreze, alături de prieteni, un mesaj video pe subiectul combaterii violenței  împotriva fetelor și femeilor. Mesajele video, nu vor depăși 2 minute ca durată și vor fi expediate pe adresa : vizite@parlament.md , folosind wetransfer, însoțite de date de contact, până la 30 noiembrie 2017. Aceste mesaje vor fi postate pe paginile Youtube și Facebook ale Parlamentului , iar cele mai bune, vor fi premiate

         Totodată,în această perioadă, în toate instituțiile de învățământ se vor desfășura diferite tipuri de activități dedicate promovării toleranței.      

           Despre cele mai relevante activităţi desfăşurate in instituţii solicităm informarea DÎ către 28 noiembrie 2017, la adresa de e-mail:  dgits-hincesti@mail.ru  În măsura posibilităților, rugăm să ne expediați și fotografii de la evenimente.

     

    Inga Cojocaru, 

    șefa SMCFP

    Postat 15 noiembrie 2017

Button Home Button Top of Page