PROFESORILOR DIN ARIA ”LIMBA ȘI COMUNICARE”, ”ȘTIINȚE SOCIO-UMANISTICE”
Button Back

Clama
  • PROFESORILOR DIN ARIA ”LIMBA ȘI COMUNICARE”, ”ȘTIINȚE SOCIO-UMANISTICE”

    MANAGERILOR ȘCOLARI, 

    PROFESORILOR DIN ARIA ”LIMBA ȘI COMUNICARE”, 

    ”ȘTIINȚE SOCIO-UMANISTICE”                                                 

                Direcția Învățământ Hîncești atenționează instituțiile din subordine despre respectarea tradiției activităților extrașcolare în învățământul preuniversitar pentru anul 2017 (aprobat prin Ordinul Ministerului Educației nr. 996 din 24.11.2016) și în scopul promovării în mediul școlar a valențelor educative ale evenimentelor istorice, și solicită conducătorilor instituțiilor de învățământ general să desfășoare, 28-31 martie 2017, Săptămână Educației Istorice, în cadrul căreia vor fi organizate activități extracurriculare care să completeze finalitățile prin prisma componentei patriotice.

    Direcția Învățământ propune stabilirea parteneriatelor cu instituțiile publice de cultură din localitate în vederea organizării, în cadrul Săptămânii Educației istorice, a activităților și manifestărilor dedicate marcării a 99 de ani de la adoptarea deciziei istorice a Sfatului Țării din 27 martie 1918 privind Unirea Basarabiei cu România. Activitățile desfășurate vor avea ca obiectiv evidențierea rolului Sfatului Țării care, printr-o serie de hotărâri adoptate, au constituit un pas spre încheierea logică a luptei de eliberare națională.

    Solicităm prezentarea până la 10 aprilie 2017, la adresa electronică ruanca@mail.ru informația despre activitățile și a unui scenariu didactic (cu păstrarea dreptului de autor), care să includă cele mai relevante activități realizate în instituție.             

     

    Șefa Direcției Învățământ Hâncești                                                                      VALENTINA TONU

     

    Ex. A. Chetraru

    026922984

                                       

    Postat 28 martie 2017

Button Home Button Top of Page