COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul cu directorii adjuncți pentru educație în cadrul seminarului raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul cu directorii adjuncți pentru educație în cadrul seminarului raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”

    Marți, 21 martie, GM Bozieni a găzduit 40 de directori adjuncți pentru educație în cadrul seminarului  raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”.

       În debutul întrunirii, dna director, Balan Tamara, a prezentat o succintă informație despre instituție și cadre didactice. Activitatea plenară a fost condusă de către șafa secției MCFP, Cojocaru Inga. Au fost prezentate 4 ore la dirigenție în clasele II-IX și o activitate extracurriculară ”Vin floriile cu soare și soarele cu florii„ , toate fiind apreciate cu calificativul foarte bine.

          Violența este o problemă care își face simțită prezența din ce în ce mai mult în societate, inclusiv în școală. Lipsa modelelor sociale, mediatizarea  excesivă a cazurilor de violență și indisciplină influențează comportamentul elevilor, tentați să imite acțiunile văzute la televizor sau internet.

          În acest context, directorii adjuncți pentru educație au discutat despre identificrea și evaluarea dimensiunii  fenomenului de violență în societate și  metodele de sensibilizare a cadrelor didacice cu privire la sursele, cauzele și efecteleacestui fenomen.

           DÎ exprimă sincere mulțumiri echipei manageriale a GM Bozieni (Balan Tamara – director, Panico Elena – director adjunct pentru instruire, Ciubuc Raisa-director adjunct pentru educaţie) – pentru crearea condițiilor necesare bunei desfășurări a concursului.

    ex. I. Cojocaru, șef SMCFP

    Postat 24 martie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2117 Seminarul raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului” (Seminar raional_Gm Bozieni_21-03-2017.rar)
Seminarul raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”
Seminarul raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”
Seminarul raional ”Violența în societate-factor negativ în dezvoltarea personalității copilului”
Button Home Button Top of Page