COMUNICAT DE PRESĂ: „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar”
Button Back

Clama
  • COMUNICAT DE PRESĂ: „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar”

         Miercuri, 15 martie, 2017, GM Pașcani a fost gazda seminarului teoretico-practic „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar” pentru  profesorii de limba franceză. În activitate au fost antrenate 29 de cadre didactice. 

            În debutul întrunirii, dna director Ursu Ecaterina  a prezentat o succintă informație despre instituție, calificând-o drept un lăcaș al educației și valorilor general-umane.Activitatea teoretică a fost prezentată și moderată de către Tripac Galina, specialist metodist în cadrul SMCFP. Au fost prezentate două 2 ore publice de către profesoara Florea Tamara :

         Clasa a VII-a ”Autour des mots ”

         Clasa a VIII-a ”Les vocations”

         Lecțiile au fost apreciate cu calificativul ”foarte bine”.

          Direcția gimnaziului a oferit profesorilor posibilitatea de a vizita muzeul școlii ,unde se păstrează obiecte cu durată de peste o sută de ani. Acest fapt îl demonstrează participarea activă a sătenilor în donarea obiectelor scumpe și valoroase ce le aparțin.

         Activitatea extracurriculară a ansamblului ”Pe-un picior de plai” a  reliefat noi perspective de extindere a competențelor formate în cadrul formării frumosului și păstrării, promovării tradițiilor poporului nostru.

         În cadrul sesiunii de evaluare a seminarului ,profesorii au menționat că buna organizare și desfășurare a activității a fost asigurată grație efortului comun al colectivului de profesori, elevi, în deosebi,a echipei manageriale, director – dna Ursu Ecaterina, director-adjunct – dna Lupei  Agrepina.

    În acest context, Direcția Învățământ Hâncești aduce mulțumiri echipei manageriale pentru buna desfășurare și organizare a seminarului.

     

       Tripac Galina-specialist metodist, în cadrul SMCFP, DÎ Hâncești

    Postat 19 martie 2017

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2102 COMUNICAT DE PRESĂ: „Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar” (COMUNICAT DE PRESA_SEMINAR_GM PASCANI_15 MARTIE 2017.doc)
SEMINAR_PASCANI: Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar
SEMINAR_PASCANI: Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar
SEMINAR_PASCANI: Rolul evaluării în monitorizarea progresului și randamentului școlar
Button Home Button Top of Page