Profesorilor de predarea disciplinei opţionale Educație pentru echitate de gen și șanse egale.
Button Back

Clama
  • Profesorilor de predarea disciplinei opţionale Educație pentru echitate de gen și șanse egale.

    INVITAȚIE LA COLABORARE 

    Centrul Educațional PRO DIDACTICA implementează proiectul Educație de gen pentru prevenirea și combaterea discriminării, cu sprijinul financiar al Fundației Soros-Moldova.

    În proiect sînt prevăzute un șir de  activități, inclusiv Programul de formare pentru predarea disciplinei opționale EDUCAȚIE PENTRU ECHITATE DE GEN ȘI ȘANSE EGALE, destinat cadrelor didactice și metodiștilor de la Direcțiile de Învățămînt.

    În acest sens, invităm metodiștii și inspectorii de la Direcțiile de Învățămînt la un Program de formare gratis, de 3 zile, care va fi realizat  în baza curriculumului actiualizat şi a unui set de materiale didactice noi. Seminarul cu elemente de training  este programat pentru perioadaaugust – octombrie şi va avea loc la Centrul Educaţional PRO DIDACTICA (mun. Chişinău, str. Armenească 13), formatori: Viorica Goraș-Postică şi Loretta Handrabura.

    De asemenea, rugăm să diseminați informația în  instituțiile din raion privitor la înscrierea profesorilor interesați de predarea disciplinei opţionale Educație pentru echitate de gen și șanse egale.

    Va rugam sa expediati numele, prenumele, date de contact a  inspectorului si metodistului, care va beneficia de Programul de formare.

    Dosarul se va expedia pe adresa:   lnahaba@prodidactica.md, pînă la 30 august, curent.

    Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ma contactati. (079562906, 541994)


    Coordonator proiecte,
    Centrul Educational PRO DIDACTICA
    str. Armeneasca 13, Chisinau, MD2012
    tel. (373 22)542556, 541994
    fax. (373 22)544199

    e-mail: lnahaba@prodidactica.md
    www.prodidactica.md

     

    Postat 16 august 2016

Button Home Button Top of Page