COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul cu profesorii de educație plastică
Button Back

Clama
 • COMUNICAT DE PRESĂ: seminarul cu profesorii de educație plastică

  Vineri, în data de 22.01.2016, în incinta LT „M. Sadoveanu„  Hîncești s-a desfășurat seminarul teoretico-practic „Parametrii predării calitative în cadrul studierii educației plastice, raportate la standarde de calitate”.

  În cadrul seminarului au fost abordate aspecte ce se circumscriu obiectivelor propuse, precum:

  ·         Factorii care determină o predare eficientă;

  ·         Acțiuni întreprinse pentru asigurarea calității în predare.

             Ora publică prezentată de dna Vera Tcaci, grad didactic I-îi, a fost apreciată cu calificativul creativă, demonstrînd  încă odată competențele profesionale  ale cadrului didactic. Activitățile de master-klass , formatori- Croitoru Maria, LT M. Eminescu Hîncești, Talmaci Angela, Centrul de Creație Hîncești, au provocat participanții la realizarea unui schimb de experiență și motivarea de a-și dezvolta competențele în domeniu.

              Aducem mulțumiri echipei manageriale  a instituției (Cojocaru Maria, director; Ciubotaru Svetlana, Dumbravă Raisa, directori-adjuncți; Rotaru Nina, director educativ)  pentru responsabilitatea manifestată în organizarea și desfășurarea seminarului. În special, pentru promovarea elementelor culturii organizaționale a instituției și axarea pe propagarea valorilor naționale.

   

  O. Scutaru, sp. principal

   

  Postat 26 ianuarie 2016

seminar educatie plastica
seminar educatie plastica
seminar educatie plastica
Button Home Button Top of Page