ATENTIE! program de instruire în domeniul educaţiei mediatice pentru profesori
Button Back

Clama
  • ATENTIE! program de instruire în domeniul educaţiei mediatice pentru profesori

        În conformitate cu scrisoarea nr.02/13-44 a Ministerului Educaţiei, Direcţia Învăţămînt Hînceşti Vă anunţă că în luna februarie 2015, Centrul pentru Jurnalism Independent va organiza un program de instruire în domeniul educaţiei mediatice pentru profesori.

         Instruirea are loc în cadrul proiectului ,,Promovarea educaţiei mediatice în rîndurile cetăţenilor”, ce-şi propune să cultive valorile democratice prin educarea tinerei generaţii, fiind o activitate strict apolitică.

          Instruirea va fi moderată de experţi media profesionişti care vor împărtăşi profesorilor idei, abilităţi şi tehnici de predare a orelor de educaţie mediatică pentru elevi. Precizăm că această activitate  nu va afecta programul de lucru al profesorilor, fiind organizată pe perioada vacanţei sau zilele de odihnă. Agenda evenimentului va include sesiuni despre specificul mass-media, mesajele emise publicului, procesul de manipulare informaţională şi cum poate fi acesta evitat.

          În acest context, Direcţia Învăţămînt solicită ca pînă la 22.01.2015, ora 13.00, să ne informaţi telefonic la  0269-2-38-35 numele, prenumele şi disciplina predată de cadrul didactic care va participa la instruire.

     

    Ex. Macari T.

    Tel.0269-2-26-79

    Postat 21 ianuarie 2015

Button Home Button Top of Page