Managerilor şcolari_ATENŢIE_SIME_2013
Button Back

Clama
  • Managerilor şcolari_ATENŢIE_SIME_2013

    Prin prezenta, în conformitate cu Ordinul Ministerului Educaţiei nr. 969 din 11 octombrie 2013, în scopul monitorizării impactului reformei reţelei de instituţii de învăţământ general şi având următorii indicatori 

    100% din instituţii au datele introduse

    Câte două persoane din fiecare instituţie capabile să gestioneze procesele de colectare şi introducere a datelor

    30% din diriginţii de clasă capabili să utilizeze SIE,

    Vă remitem spre informare şi analiză un set de documente ce ţine de completarea on-line cu date a Sistemului Informaţional de Management Educaţional (SIME), inclusiv Ordinul Direcţiei Învăţământ. Se solicită ca DVS, ca manageri, să numiţi un responsabil la nivel de instituţie sau să confirmaţi responsabilil din lista anexată, indicând nr. de telefon mobil, pentru a-i crea LOGIN şi PAROLA.

    TOATE  formularele şi nomenclatoarele sunt pentru diriginţii care nu cunosc calculatorul sau nu au acces la calculator, ele sunt doar pentru sistemul de lucru intern pe care îl va crea managerul şcolar împreună cu responsabilii la nivel de instituţie. MANAGERUL şi RESPONSABILII VOR SEMNA “Declarația – angajament a utilizatorului Sistemului Informațional Educaţional (SIE) privind confidențialitatea datelor cu caracter personal”, pe care o veţi prezenta-o la seminarul preconizat pentru Vineri, 01 noiembrie 2013. ADĂUGĂTOR veţi fi înştiinţaţi despre locul şi începutul seminarului. Datele cu privire la responsabilii la nivel de instituţie le veţi remite în adresa electronică alexcristy77@mail.ru  - 30 octombrie 2013.

     

    P.S. TOATE DATELE ÎNMAGAZINATE DE DVS  către situaţia din 01 octombrie 2012 SUNT INCLUSE ÎN SISTEM !!!

    Responsabil - G. Ţurcanu, 026923776, 069484320

     

    Postat 29 octombrie 2013

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
331 Managerilor şcolari_ATENŢIE_SIME_2013 (SIME_2013.zip)
Button Home Button Top of Page