Felicitare_Ziua lucrătorilor din domeniul Culturii !
Button Back

Clama
  • Felicitare_Ziua lucrătorilor din domeniul Culturii !

           Multstimați promotori ai valorilor spirituale! 

    Dumneavoastră sunteți acei care în fiecare zi, în pofida tuturor circumstanțelor, aduceți oamenilor particule de fericire și lumină, învățați să înțelegeți, să apreciați și să multiplicați frumosul.

    Munca și devotamentul față de cauza aleasă demonstrează atitudinea față de Cultură ca una din cele mai importante componente ale vieții noastre.

    În ajunul Zilei lucrătorilor din domeniul Culturii, exprimăm deplina recunoștință pentru activitatea pe care o desfășurați cu dăruire de sine, cu înalt profesionalism. Adresăm sincere felicitări angajaților Direcției Cultură a Consiliului Raional Hîncești, Căminelor Culturale, Instituțiilor de Artă, Muzeelor, Teatrelor populare – tuturor celor care contribuie la valorificarea, păstrarea și promovarea patrimoniului cultural, la renașterea spiritualității și tradițiilor neamului nostru.

    Vă dorim multă sănătate, perseverență, inspirație, creativitate inepuizabilă, succes în plan profesional, personal și noi realizări întru propășirea culturii în țara noastră. Să Vă bucurați și în continuare din plin, de gratitudinea, aprecierea, recunoștința celor din jur.

     

    La mulți ani și noi performanțe!

     

    În numele tuturor angajaților

    sistemului educațional al raionului Hîncești,

    Valentina TONU,

    șefa Direcției Învățământ Hîncești

                                                                              

    Postat 13 mai 2021

Button Home Button Top of Page