Demararea campaniei ”Vreau să devin Pedagog” !!!
Button Back

Clama
  • Demararea campaniei ”Vreau să devin Pedagog” !!!

    În atenția managerilor școlari!

    Analiza informațiilor privind numărul de posturi didactice vacante, oferite Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, relevă problema asigurării necesarului de cadre la nivelul întregului sistem educațional. Situația creată demonstrează că una dintre preocupările mari, la acest moment,este determinarea prin argumente concrete, a tinerilor, pe de o parte să îmbrățișeze profesia de pedagog și, pe de altă parte, să-i motivăm pe tinerii specialiști să rămână în sistem.

    În scopul promovării bunelor practici educaționale, precum și motivarea tinerilor pentru cariera pedagogică și în temeiul scrisorii MECC nr.03/2-09/1502 din 22.03.2019 privind demararea campaniei ”Vreau să devin Pedagog” care se va desfășura în perioada martie - 31 iunie 2019, Direcția Învățământ Hâncești solicită implicarea tuturor instituțiilor de învățământ din subordine, în realizarea acțiunilor în cadrul companiei, precum:

    Regulamentul Concursului tematic ”Profesorii de viitor / Mândru să fiu PEDAGOG” !!! îl gașiti atașat la compartimenul ”Regulamente” - http://educ-hincesti.starnet.md/dih/public/articles/view/id/4188

    Ex.Cojocaru I.

    Tel. 0269 23095

     

    Postat 04 aprilie 2019

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2833 Demararea campaniei ”Vreau să devin Pedagog” !!! (Vreau să devin Pedagog !!!.docx)
Button Home Button Top of Page