BULETIN INFORMATIV
Button Back

Clama
  • BULETIN INFORMATIV

         Direcţia Învăţămînt Hînceşti prezintă datele cu referire la accidentele în care au fost implicaţi elevi din instituţiile de învăţămînt general din raion pe parcursul anului 2015.

         Propunem ca aceste cazuri să fie atent analizate şi discutate atît cu elevii la orele de diriginţie, cît şi cu părinţii.

    ·         Movileanu Andrei – cl.VII, GM Pereni, în data de 03.03.2015 – la ora de ed. fizică şi-a fracturat rotula la picior.

    ·         Proscurin Daria – cl.I, LT „M.Lomonosov”, 05.03.15, - traversînd drumul  spre şcoală, a fost lovită de o maşină. Fractură la mînă.

    ·         Stratu Andrei – cl.X, LT”M.Eminescu”, 01.05.15 – se plimba cu patinele cu rotile. A fost lovit de o maşină. Traumă cerebrală.

    ·         Raiu Andreia – cl.I, GM nr.3 Cărpineni, 26.05.15 – la joacă a fost lovită de o maşină, fiind  internată cu fracturi grave.

    ·         Caraman Andrei – cl.IX, LT „M.Lomonosov”, 06.08.15 – acasă, antrenîndu-se la bară, a căzut şi şi-a frînt piciorul.

    ·         Chiriac Vitalie – cl.IX, GM „M.Viteazul”, 08.09.15 – accident rutier. Se plimba cu motocicleta.

    ·         Bunduchi Valentin – cl.V, LT „M.Eminescu”, 26.09.15 – acasă. A căzut din scrînciob. Şi-a fracturat ambele mîni.

    ·         Cionac Mihail – cl.V, GM Drăguşenii Noi, 02.12.15 – rămas cu frăţiorul mai mic acasă, a hotărît să aprindă focul în sobă. Arsuri pe faţă.

    ·         Mişcoi Iulian – cl.V, GM Oneşti, 05.12.15 – s-a intoxicat cu fumul de la sobă. El şi bunelul său au decedat pe loc.

    ·         Asaftei Erica – cl.XII, LT „M.Sadoveanu”, 27.12.15 – accidentată în Chişinău.

    ·                   X             - elevă din cl.VIII, dintr-un gimnaziu, plecînd cu nişte necunoscuţi, a fost violată.

     

    Nu uitaţi!                     Atenţia îţi salvaeză viaţa!                             Aveţi grijă de copii!

    Postat 12 ianuarie 2016

Button Home Button Top of Page