Direcția Învățământ Hîncești informează despre rezultatele evaluării sitaţiei privind securitatea antiincendiară în instituţiile de învăţământ, realizată de către Agenţia pentru Supraveghere Tehnică la începutul anului curent de studii:
Button Back

Clama
  • Direcția Învățământ Hîncești informează despre rezultatele evaluării sitaţiei privind securitatea antiincendiară în instituţiile de învăţământ, realizată de către Agenţia pentru Supraveghere Tehnică la începutul anului curent de studii:

    Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, prin scr. nr. 01/1-09/4431 din 19 noiembrie 2018, informează despre rezultatele evaluării sitaţiei privind securitatea antiincendiară în instituţiile de învăţământ, realizată de către Agenţia pentru Supraveghere Tehnică la începutul anului curent de studii.

    În context, MECC solicită informarea instituţiilor din subordine, APL, cât şi întreprinderea măsurilor comune necesare creării condiţiilor de securitate antiincendiară în toate instituţiile de învăţământ din subordine.

    Postat 27 noiembrie 2018

Documente anexate

Nr Titlul documentelor anexate
2727 Rrezultatele evaluării sitaţiei privind securitatea antiincendiară în instituţiile de învăţământ (ScrMECCnr03_1-09_4431SecuritAntiincendiara.pdf)
Button Home Button Top of Page